Namještaj - TEHNOINVEST d.o.o.

projektiranje, izvođenje, inženjering, konzalting

dizajn i izrada namještaja i vrata

Tvornički namještaj

Iako najčešći u primjeni, tvornički izrađen namještaj kojeg možemo pronaći u raznim salonima namještaja, često ne odgovara u potpunosti krajnjem korisniku i njegovim potrebama. Razlog je što je tvornički izrađen namještaj osmišljen da bude univerzalan, tj. da njegova funkcija i oblikovanje nije proizašla iz, kako oblika i funkcije točno određenog prostora, tako i samog korisnika.

Kada i zašto namještaj po mjeri?

Upravo tim zahtjevima često najbolje odgovara namještaj izrađen po mjeri. Mogućnost prilagodbe određenom prostoru u kojemu se nalazi i njegova funkcionalna iskoristivost te prilagodba točno određenom korisniku i njegovim navikama u korištenju pojedinog komada namještaja su najveće kvalitete. U oblikovanju identiteta nekog prostora najveću ulogu ima upravo namještaj, stoga bi on trebao biti ujednačen i pažljivo biran, što je bitno kod rezidencijalnih i poslovnih prostora.

Od ideje do realizacije

Nudimo kompletnu uslugu u procesu oblikovanja i izrade namještaja kroz projektiranje, 3D vizualizaciju, odabir materijala i izradu namještaja i ostalih elemenata u uređenju interijera i eksterijera.

namještaj

vrata